• slidebg1
    Des de 1917 fabricant teixits metàl·lics
    utilitzant materials de primera qualitat.

Empresa

Temesta 1970 SL és una comercial de nova creació que es dedica única i exclusivament, a la comercialització de teixits metàl·lics i productes derivats principalment en acer inoxidable, utilitzant materials de primera qualitat.

La empresa es creada per professionals amb més de 30 anys d’experiència al sector i que han tingut en compte la realitat actual del mercat, cada cop més canviant i exigent. Ens hem adaptat a les necessitats dels nostres clients, degut a la transformació del sector, integrant en una sola matriu tots els materials exigits ja siguin malles teixides, electro-soldades o pre-ondulades.

Aquest compromís es recolzat per les darreres tecnologies gràcies a un equip de professionals multidisciplinari i altament qualificat.

Els materials són sotmesos a unes pautes de qualitat molt constants podent garantir una constant optimització dels productes i de la seva manipulació.

La nostra empresa es caracteritza avui per donar un servei que respon a les seves necessitats, comercialitzant teixits d’amples especials i amb la possibilitat de servir-los amb un acabat no tallant i de major força: voraviu de teler.


Els nostres productes

Qualitat òptima garantida
Temesta 1970 SL es caracteritza principalment per oferir productes d’alta qualitat, tant teixits metàl-lics com malla electro-soldada.

Teixits amb apertures de malla precises, amb mides de llum especifiques per obtenir un rendiment òptim. Materials de llarga durabilitat, estudiats i adaptats per cada necessitat. El teixit metàl-lic ofereix un 70% més de filtració que la xapa perforada amb la mateixa apertura.

La nostra amplia gama compleix amb els més alts criteris de qualitat. Confiï en els nostres processos de fabricació acreditats. Sense cap mena de dubte, trobarem el producte més adient per a vosté.

1

Teixits metal·lics

Acer de tot tipus (aisi304, aisi304L, aisi316, aisi321...), galvanitzat, ferro, llautó... amb # llum de malla compresa entre 25 µ i fins a 15 mm en malla teixida..

2

Malla electro-soldada

A partir de llum 6 mm fins 100mm en tot tipus i classe de fil d’acer.

3

Sedassos i tamisos

Amplia gama per productes amb derivats molt fins des de productes líquids o en pols fins a classificació d’àrids.

4

Filtres i discos

Simples, soldats, embotits , etc… es poden combinar diferents tipus de malles en funció del producte a filtrar.

5

Materia prima de primera qualitatUbicació

c/ Font de Sant Llorenç,26
08720 - Vilafranca del Penedès
BARCELONA

Contacte amb nosaltres

    Temesta Tejidos Metálicos

  • C/ Font de Sant Llorenç, 26 - 08720 - Vilafranca del Penedès
  • temestasl@gmail.com
  • +34 938 173 366
  • +34 938 170 302